Ny høst fra Au Maison

YAS, I have a crush!

Untitled-11/ Trefarvet pullover 2/ Velour kjole 3/ Withered frakke 4/ Pullover 5/ Floral bomber

Et mærke jeg er særligt glad for er Y•A•S! Deres tøj er som støbt til min krop, og så ejer jeg i øvrigt næsten alle deres bodystockings 😀 Særligt denne sidder utroligt godt på. I går ryddede jeg op i alle mine skabe og opdagede, at jeg faktisk kun ejer 3 stk almindelige sæt undertøj – resten er bodystockings. Dem har jeg til gengæld også så mange af efterhånden, at jeg kan fylde en hel bøjlestang.

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny høst fra Au Maison