Praktisk (og smukt) nyt til badet

Barcelonas seværdigheder

Indlægget er sponsoreret af Spies Rejser

untitlehhhd-1Vores rejse til Barcelona var en del af en kampagne for Spies Rejser: Spies city hacks, hvor en håndfuld bloggere får til opgave at udforske europæiske storbyer og guide jer igennem seværdigheder, shoppingmuligheder samt dele ud af gode råd i forbindelse med rejserne. Sidst men ikke også mindst også at inspirere jer allesammen til at drage ud i verden og leve livet. I kan finde alle priser og muligheder lige HER.

Tredje og sidste del af min ‘Barcelona-guide’ udgør et beskedent udpluk af storbyens mange imponerende seværdigheder. Med disse tre indlæg kan i forhåbentligt føle jer godt klædt på i tilfælde af, at i også skulle blive fristet af Barcelonas fantastiske shoppingmuligheder, oplevelser og seværdigheder. I finder Interiør-guiden lige HER og mine bedste rejsetips til Barcelona HER. Overordnet kan man kategorisere Barcelona som en af verdenens førende storbyer indenfor dynamisk arkitektur og kunst. Gaudis mange værker bør især stå på listen over must see’s!

untitledhhh-2LA SAGRADA FAMILIA: Barcelonas mest populære, fotograferede og besøgte turistattraktion. Den smukke kirke udgør et helt fantastisk, geometrisk kunstværk og er designet af arkitekten Antoni Gaudi. Dog er den endnu ikke færdigbygget, da finansieringen af byggeriet udelukkende sker via private donationer og entrebilletter, hvilket forklarer den langsommelige fremgang.

Praktisk information:
Adresse: Carrer de Mallorca, 401, 08013 Barcelona
Priser: Fra 137 kr. Spring køen over ved at forudbestille billetter.
Åbningstider: Oktober-marts: 09-18, april-september: 09-20.

untitled-2casaCASA MILA: Endnu et af Gaudis mesterværker man er NØDT til at se! Arkitektur i absolut særklasse i et surrealistisk design med ukonventionelle detaljer, som karakteriserer geniets stil. Casa Mila er i dag både et museum og en kunstudstilling opført mellem 1906-12, men blev oprindeligt bygget som en privatbolig med lejeboliger på øverste etage.

Praktisk information:
Adresse: Provença, 261-265, 08008 Barcelona
Priser: Fra 156 kr.
Åbningstider: Alle dage: 09-20.30, 21-23.

untitled-2guellPARK GUELL: Her står Gaudi også bag designet, der bl.a. består af unikke mosaikskulpturer af keramiske overflader. Det store samlingspunkt i parken er den gigantiske terrasse, Plaça de la Natura, hvor besøgende kan opleve den smukkeste udsigt over Barcelona. Parken var egentligt et udviklingsprojekt igangsat af Eusebi Güell – hvor ideen var at skabe en park med 60 boliger til Barcelonas overklasse.

Praktisk information:
Adresse: Carrer D’Olot, 08003 Barcelona
Priser: Fra 68 kr. (Hvis i gerne vil undgå kø, hvem vil ikke det? Så anbefales det at købe billetter på forhånd evt. HER)
Åbningstider: Man-lør: 08-20.30, søn: 08.30-18.30

untitled-3PABLO PICASSO MUSEUM: Pablo Picasso boede i sine tidlige år i Barcelona, hvor han også havde sin første udstilling. Selvom Picasso er mest kendt for sine kubistiske værker, så er det pudsigt nok ikke dem, man skal forvente at blive præsenteret for på museet. I stedet kan man se frem til et mere fyldestgørende billede af kunstnerens alsidighed.

Praktisk information:
Adresse: Carrer Montcada, 15-23, 08003 Barcelona
Priser: Fra 11€ (82 kr.)
Åbningstider: Mandag: lukket. Tirs, ons, fre, lør: 09-19. Torsdag: 09-21.30

untitled-4musica PALAU DE LA MÚSICA CATALANA: Den fineste koncerthal man kan forestille sig, som mere end en halv million gæster årligt besøger. Bygningen har vundet priser for bedste arkitektur og er blandt verdens udvalgte kulturarvinger. Det imponerende værk i loftet er sammensat af glas.

Praktisk information:
Adresse: Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona
Priser: Fra 18€ (Omkring 135 kr.)
Åbningstider: Alle dage fra 10.00-03:00

untitled-4-goticrecoveredTHE GOTHIC QUARTER: Ligger placeret i det gamle centrale Barcelona, og strækker sig fra La Rambla og videre til via Laietana. Her præsenteres man for gamle romerske gader, der åbner sig til små pladser. Nabolaget består af et fascinerende mix af nye og gamle bygninger, som tiltrækker turister fra hele verden.

untitled-4-rbatlloecoveredCASA BATLLÓ: Unik bygning i centrum af Barcelona designet af Antoni Gaudi, som også kaldes ‘huset af knogler’, grundet de skeletlignende balkoner og vinduer. Taget er dækket af keramiske overflader, som ligner ligner skæl – endda som ryggen på en drage. Under byggeriet stod Gaudi personligt på gaden og dirigerede håndværkerne i, hvor de skulle placere de forskellige fliser til facaden.

Praktisk information:
Adresse: Passeig de Gràcia, 43, 08007 Barcelona
Priser: 150 kr. (ca. 21€)
Åbningstider:
Man-søn: 8.30-21

Følg med via:

BLOGLOVIN // INSTAGRAM // FACEBOOK

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk (og smukt) nyt til badet