1 pære: 3 forskellige lysfunktioner

Katastrofer og julegaver til mig selv

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

God morgen rødder! Nyder i vinterlivet i iskolde Danmark? Udover at være paralyseret af årstidens kulde, har jeg også været underlagt en ond omgang influenza de sidste 6 dage. Flere gange undervejs har jeg været overbevist om, at jeg kun havde få timer tilbage at leve i. En dehydreret krop i fosterstilling, hvoraf 70% af ens kropsvæsker skal blæses ud af ømme næsebor hvert 8. sekund og selvmedlidenheds-gråd, der røver de resterende 30%. Så nu har jeg hvervet mig en flaske ‘ingefær shots’ i håbet om, at det kan bekæmpe mit ellers døende legeme – det skulle i øvrigt være så moderne.

Fra én katastrofe til en anden: Hvad i helvede laver ignoranten Donald Trump i Det Hvide Hus?! Min hjerne har cirkuleret om den realitet uden pause det seneste døgn. Har amerikanerne virkelig så stor mistillid til magthaverne, at de er blevet apatiske/ugidelige i deres ‘demokratiske indflydelse’? Hvis det er tilfældet, bebrejder jeg dem ikke for mistilliden – den må efterhånden være foruroligende velbegrundet. Det eneste man kan gøre er at krydse alle sine lemmer for, at verdenen ikke eksploderer i et uhelbredeligt ravnarok de næste fire år.

I skrivende stund bedøver jeg virkelighedens barske realiteter med Eels – Fresh Blood (Intronummeret til min yndlingsserie: The Jinx) i gennem høretelefonerne, imens jeg køber lidt flere julegaver til mig selv. Tre af nedenstående ting er klikket hjem. Kan i gætte hvilke? 😀

untitled-3

  1. Amber velourpude // 2. Adidas mili-hue // 3. Hübsch bordlampe // 4. Paper Collective plakat // 5. Shepherd hjemmesko // 6. Beni Q rug // 7. Fiora opsats // 8. Adidas bomber jakke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 pære: 3 forskellige lysfunktioner