Katastrofer og julegaver til mig selv

Sexede sutter fra Shepherd

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

dsc_0785-copydsc_0782-copydsc_0793-copydsc_0796-copydsc_0784-copyÅhh, jeg er glad lige nu! De her Shepherd hjemmesko kommer som sendt fra himlen til en influenzaramt pige, der generelt bare altid fryser! Jeg var endda så desperat efter et par hjemmesko, at jeg valgte at betale 49 kr. ekstra for en express levering fra Ellos, så de kunne være fremme på matriklen dagen efter, haha! 😀 De er jo SÅ lækre at have på – og så endda i den fineste cognacfarve. Jeg bestilte dem i den størrelse, jeg normalt bruger (38), og de passer perfekt. Så ingen afvigelser på størrelsesfronten. Hjemmeskoene kommer til at være som limet til mine fødder indtil foråret. De fås lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katastrofer og julegaver til mig selv