Smukke magasinholdere

New in: Bordlampe fra Hübsch

Indeholder affiliatelinks dsc_0830-copydsc_0805-copydsc_0817-copydsc_0841-copy

I går kom den kære postmand med en lille fin pakke til mig, som faktisk kun nåede at stå på min ønskeliste i 14 dage. Længere kunne jeg ikke lige overskue at vente på, at den blev min. Jeg taler naturligvis om den smukke bordlampe fra Hübsch! Ærgrer mig lidt over, at jeg ikke havde nogle klare pærer på lager, det ville have set endnu bedre ud. Den fine plakat er fra Paper Collectives nye kollektion, som i øvrigt er værd at tjekke ud! De to borde er et sæt fra Au Maison.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke magasinholdere