Fineste bordbuketter

Smukke magasinholdere

Indeholder affiliatelinks

untitled-1m1. Ferm Living Herman // 2. Bogkrybbe // 3. Sort Paper Collector // 4. Vera Novis avisophæng // 5. House Doctor magasinholder // 6. Suitcase aviskurv // 7. OK Design Nouvelle magazine holder

I takt med at vi så småt omstiller os fra at være udendørs energibomber til at være stille og tilbagelænede indekatte, der foretrækker en varm kop kaffe/the i selskab med noget spændende læsestof – Så synes jeg, det var på sin plads med noget inspiration til en smuk opbevaring af det, vi begraver øjnene i. Nu vil jeg forsøge at installere en ny (hamrende) flot lampe, som jeg viser frem herinde lidt senere i dag 🙂 Kan i have en dejlig onsdag, rødder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste bordbuketter