Status: Mine 26 nytårsforsæt for 2016!

Et miljø- og budgetvenligt badeværelse

Indlægget er sponsoreret

skaermbillede-2016-03-18-kl-11-00-21skaermbillede-2016-03-18-kl-10-59-39For nyligt udgav jeg indlægget: IFÖ: Et opgør med besværlig rengøring af toilettet, hvor jeg en smule frustreret lod jer være en flue på væggen under en (typisk meget besværlig) rengøringssession af mit mikroskopiske badeværelse. Jeg bliver så pinligt eksplosiv af at gøre rent derude, fordi det tager så uendeligt langt tid – og tilmed efterlader minimale resultater. I indlægget nævnte jeg samtlige rengøringsfordele ved den smukke Spira Art serie. Dette indlæg kan derfor betragtes som andet og sidste led i en mini-føljeton af inspiration til et moderne badeværelse.

En anden nævneværdig fordel ved Spira Art serien er miljøvenligheden, der kombineres med budgettet. Jeg tænker, at de fleste af os besidder en hvis form for omtanke for miljøet, eller gerne vil blive bedre til at have det in mente i vores dagligdag. IFÖ‘s toiletter er designet med et såkaldt spareskyl, som reducerer skyllet med 2/4 liter vand. Efter behov kan dette dog også indstilles til 3/6 liter vand. Denne fordel vil kunne aflæses direkte på vores vandregning, som vil blive tvunget på slankekur. Det er ikke fordi, det er super stimulerende at åbne foruroligende dyre vand-regninger? For mig er den post et ligeså stort antiklimaks som el- og varmeregninger. Så hvorfor ikke begrænse udgifterne på vandregningerne, hvis der er mulighed for det?

untitled-1Generelt er jeg svimlende misundelig på jer med hus eller ejerlejlighed, fordi i har mulighed for at skabe lige præcis de badeværelser, i drømmer om. Hvis jeg skulle forsøge at beskrive mit drømmebadeværelse, er det meget muligt at IFÖ har ramt fuldstændig plet med disse kampagnebilleder for deres nye Spira Art serie. Magen til kontrastgenialitet og nordisk nostalgi, skal man lede længe efter. Jeg er pjattet med, hvordan de rustikke rammer komplimenterer de elegante porcelænselementer. Selvom kun de færreste af os er velsignet med en bjælkebolig, så udgør disse billeder et yderst brugbart fundament for inspiration.

skaermbillede-2016-03-18-kl-10-59-17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Mine 26 nytårsforsæt for 2016!