Smuk og simpel gaveindpakning

Julegave-ideer til de små

Indeholder affiliate
untitled-2

  1. Trækdyr // 2. Apple plakat // 3. Sækkestol // 4. Nofred leaf tæppe // 5. Nofred tapet // 6. Fabelab opbevaringspose // 7. House Doctor opbevaring // 8. Joanna gulvtæppe

Jeg har været på udkig efter lidt inspiration til børnegaver her til jul – naturligvis med henblik på børneværelset 😉 Jeg skulle nemlig finde en julegave til Villums lillesøster på 1 år, som jeg desværre ikke kan tage kredit for. Men i vores familie-konstellation er der ikke noget, der hedder ‘halvsøskende’, her er man søskende. Så hun får selvfølgelig også altid gaver af mig, når Villum får noget. Desuden er hun i meget høj kurs hos mig – hun charmer mig sønder og sammen, og hun ved det 😀 Jeg endte med at falde pladask for det lille Mamut-trækdyr (Nr. 1), som hermed er bestilt til prinsessen.

Billede nr. 8 er fra Villums værelse, hvor det fine Joanna gulvtæppe er parkeret. Jeg er pjattet med ‘Halfmoon’ designet, og så er prisen også ret overkommelig. Mine julegaver til Villum er dog knap så nuttet, da de består af racerbaner og superhelte-udstyr 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk og simpel gaveindpakning