Et miljø- og budgetvenligt badeværelse

Smuk og simpel gaveindpakning

19

7141921681Kredit: Thesefourwallsblog

Jubii, så er det endelig tid til at være kreativ igen med gaveindpakningen. For mit vedkommende er det noget, jeg elsker at nusse med, når jeg skal give en gave. Måske i husker sidste års trend med juleindpakning? Her var det primært eukalyptus, der var i høj kurs som pynt. Jeg er ikke den store traditionsrytter, der pynter op til jul eller benytter mig af såkaldt ‘julepapir’. Jeg får en smule stress af den slags. Så jeg vil holde mig til et mere afdæmpet ‘look’ i forhold til mine julegaver. I morgen tager jeg ind og køber ind til formålet, som jeg med sikkerhed vil dele med jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et miljø- og budgetvenligt badeværelse