Jule- og værtindegave ideer fra IKEA

TIP: Guldbestik til under en milliard!

Indeholder reklame

image117image212image43image52image36image71image61

Jeg ved naturligvis godt, at alt guldbestik koster under en milliard, men mine øjne triller næsten ud af hovedet af forargelse, når jeg ser priserne på det – specielt når niveauet hedder +1000 kr. Det er jo hjernedødt?! I stedet har jeg fundet et billigere alternativ fra Hübsch, som ikke udløser en nærdødsoplevelse. Guldbestikket er et sæt á 16 dele, som koster: 650 kr. lige HER. Jeg er VILD med, hvordan det løfter en borddækning til noget eksklusivt.

De fine trækogler er også fra Hübsch. Generelt er jeg en smule angst for julepynt, det er som om, at det aldrig har fået kløerne i mig – men lige disse kogler formår at se godt ud samtidig med at skabe lidt stemning. De kan desuden også hænges op på grene. Kaffekop + underkop er fra Søstrene Grenes nye kollektion. Selve ‘underlaget’, der ligner forvasket hør, er egentligt et tørklæde fra Søstrene Grene, som jeg ofte bruger som dug i køkkenet.

Forresten vil jeg lige tippe jer om, at Hübsch har en ret fed julekalender kørende på deres Instagram, hvor man dagligt kan vinde nogle af deres produkter. I kan finde deres Instagram lige HER. Og så håber jeg, at i nyder julemåneden 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule- og værtindegave ideer fra IKEA