5 fejl danskere begår i indretningen

Inspiration til julebordet

Jeg har samlet nogle af mine yndlings stylings af juleborde, da jeg indenfor et par dage selv skal præsentere mit bud på et smukt julebord i samarbejde med ILVA. Et gennemgående tema for populære borddækninger må være brugen af grene, planter og blade – den trend kommer jeg helt sikkert ikke til at afvige fra. Efter min mening behøver en styling af julebordet ikke nødvendigvis indeholde de traditionelle julefarver. Jeg kunne sagtens finde på at dække op med lyserøde farver som på billede 3 nedenfor. Om ikke andet glæder jeg mig til at vise jer, hvordan mit julebord kommer til at se ud 🙂 Stay tuned..

untitled-21//2//3//4//5//6//7//8//9//10

1 kommentar

  • Tinna

    Det er så dejligt med inspiration til julebordet! 🙂 jeg er enig i at det ikke nødvendigvis behøver være de traditionelle farver, men at en pink eller lilla kan give lige så meget julestemning. Som et lille tip burde du kigge påvirksomheden Skovbo-Ren, de har nemlig regnbuens farver i lys, servietter og duge. De har nogle enormt flotte tykke servietter, som altså pynter noget mere end de billige man kan få i supermarkederne. De er lige kommet på Instagram, hvor de ligger billeder op til inspiration til borddækningen, men ellers kan man også finde dem på Facebook her: https://m.facebook.com/Skovbo-Ren-136193629739267/
    Blot et lille tip 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fejl danskere begår i indretningen