Inspiration til julebordet

Artistic Iphone backgrounds

untitled-11 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14

Jeg er kæmpe fan af Pinterest! Næsten hver aften inden jeg falder i søvn, sidder jeg begravet i app’en og opstøver lækre billeder, som jeg kan bruge som baggrunde på min telefon. Jeg bliver nemlig hurtigt træt af dem, jeg har. Jeg tror næsten, at jeg har haft alle ovenstående som baggrunde – I øjeblikket har jeg hapset nr. 13. Har noget med bananer for tiden 😀

2 kommentarer

  • Julie

    Er det muligt at følge dig på Pinterest! Vil så gerne følge nogle flere inspirerende folk – det er nogle gange nemmere end at søge inspirationen frem hver gang 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Tusind tak! Jeg trængte virkelig til noget nyt og har lige hapset nr 10 og 11 (jeg har noget med lyserød for tiden)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til julebordet