Artistic Iphone backgrounds

DIY: Orkidéer som gavepynt

image147image44image37image62image72image213image53Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at det bedste ved julen er at pynte sine julegaver. Jeg bruger gerne flere timer på at finde på nye kreative ideer og lede efter inspiration til det. I år besluttede jeg mig for, at de ikke nødvendigvis skulle være relateret til jul som sådan – men også kunne anvendes som pynt til andre sammenhænge som f.eks. fødselsdage eller barnedåb.

Lige netop denne pakke er til Villums lillesøster, Nova, som er 1 år. Skulle der sidde nogle nysgerrige sjæle på den anden side af skærmen, så kan jeg afsløre, at pakken indeholder et Mammuth trækdyr 😀 Nå, men for at vende tilbage til indpakningen, så vil jeg starte med at nævne, at glimmer gavepapir er noget låååårt, fordi man ikke kan tape det sammen. Jeg har endda prøvet med isoleringstape fra Bauhaus, som heller ikke kunne klare opgaven. Så jeg har måtte lime det sammen med limpistol.

Til orkideerne fandt jeg en skabelon på Pinterest (HER), dog har jeg ikke printet dem ud, da jeg ville lave mine lidt større og uden bladene – så jeg endte med at tegne mine skabeloner selv – dog nogenlunde efter tegningerne. Til midten af blomsten har jeg bare dyppet fingeren i gul og brun vandfarve og ført farven på skabelonen. Meget nem proces. Slutteligt har jeg bøjet de udklippede blomster forsigtigt, for at gøre dem lidt ‘livlige’. De limes sammen med limpistol og påføres på gavepapiret.

M A T E R I A L E R

  1. Hvidt karton
  2. Vandfarver
  3. Limpistol (Fås i Tiger til 50 kr.)
  4. Saks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artistic Iphone backgrounds