DIY: Orkidéer som gavepynt

Nye lækkerier til badeværelset

Indlægget er sponsoreret

image118image222image119image38image214Mit mikroskopiske badeværelse har været underlagt en lille opgradering her i december måned. En tiltrængt en, da mine tidligere vasketøjskurve i stof var begyndt at flække ved håndtagene. Jeg skal ikke ligge skjul på, at jeg hader at vaske tøj, så det er ikke noget, jeg gør i, medmindre mit garderobeskab er tomt, ha ha. Tidligere på måneden fandt jeg disse to Indio fletkurve fra ILVA, som rummer endnu mere plads end mine tidligere – samt matcher den botaniske stil på mit badeværelse lidt bedre. Er de ikke smukke?

Er jeg i øvrigt den eneste, der har været uheldig med sæbedispensere, der ikke virker? Jeg har forsøgt at få min til at virke i flere måneder uden held, så nu har jeg i stedet investeret i denne hvide sæbedispenser fra ILVA med tilhørende tandbørstekrus. Jeg var også nødt til få fingrene i disse to badehåndklæder i lyserød. Det er en lidt større fornøjelse at slynge et tykt håndklæde om sig efter et bad 🙂 Slutteligt kan jeg anbefale ILVA‘s duftlys, som i ser på vasken ovenfor. De er super gode og billige 🙂

3 kommentarer

  • Kristine

    Hvad er det for en blomst/plante der står på vasken? 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvor er din badeværelsesmåtte fra? 🙂 den er så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Orkidéer som gavepynt