Husråd: 17 ting du kan bruge te-breve til

25% Rabatkode til Ellos

Indeholder affiliatelinks

untitled-21. Gulvtæppe – 30% // 2. Hør sengesæt – 30% // 3. Krydderiskål – 30% // 4. Spejl – 20% // 5. Håndklæde – 30% // 6. Globelampe – 50% // 7. Tøjstativ – 30% // 8. Plaid – 30% // 9. Sengetæppe – 50% // 10. Fuss sort/hvid pude – 30% // 11. Fuss strikpude – 30%

Ulempen ved at gå i seng kl. 19 grundet naturlig træthed, er at man vågner frisk som en havørn i modvind kl. 01 om natten. Så her sidder jeg og blogger, mens i andre forhåbentligt fører en sund og normal døgnrytme, ha ha. Nå, men som i nok har opdaget, så er januarudsalget eksploderet – også på Ellos. For at være helt nøjagtig så er hele 6204 varer på udsalg hos Ellos, hvor man kan spare op til 70%. I kan se hele boligudsalget lige HER. Ovenfor har jeg udplukket nogle af mine udsalgsfavoritter.

Hvis man derimod luner på nogle af de ting, der ikke er på udsalg, har jeg fået fingrene i en rabatkode, som giver 25% rabat på tøj, sko, boligtekstiler, møbler og gulvtæpper med koden: 355401. Koden gælder til og med d. 8. januar – og kan ikke kombineres med andre tilbud og i forvejen nedsatte varer + samt varer, der er mærket med ‘%’. (Disse brands er ikke inkluderet i rabatkoden: UGG, Odd Molly, SPANX, Cagabond og Odd Molly home). Nedenfor har jeg udplukket et par favoritter til jer. Overvej lige det død-lækre blomstertapet!! Har lige bestilt 3 ruller 😀

untitled-31. Blomstertapet // 2. Grøn bordlampe // 3. Sengehimmel // 4. Loftslampe // 5. Kommode // 6. Gulvtæppe // 7. Le sac

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husråd: 17 ting du kan bruge te-breve til