Inspiration til børneværelset

Flora Danica og sommerfugle i maven

Indeholder affiliatelinks

untitled-1Ahhh.. Det her er den bedste start på et nyt år, jeg har haft i.. Det kan jeg ikke huske. Søndag aften kom jeg hjem igen efter en fantastisk weekend i sommerhus med ‘Rock dude’. Det er altid lidt spændende at opleve hinanden i andre omgivelser, end man er vant til – om ikke andet for at teste om man også fungerer i andre rammer. Dertil må jeg erkende, at vi kunne have blevet der i ugevis. Det kilder stadig lidt i maven, når jeg tænker tilbage på weekenden.

Det er undervurderet, hvor forfriskende det er for sindet, at efterlade sin telefon i skabet, pille batterierne ud af urerne på væggene, placere madrasserne foran brændeovnen og bare være til. Det eneste man skal tage stilling til, er, om man er sulten eller tørstig. At reducere sin dagligdag til de mest basale behov har haft en tiltrængt og udrensende effekt på mig. Jeg føler mig stressfri, afslappet og nulstillet.

Hvert år plejer jeg at forære mig selv en nytårsgave – som i virkeligheden bare er en undskyldning for at bruge flere penge. I år blev det denne smukke ‘Flora Danica’ bog, som jeg har savlet over hele sidste år. Jeg får helt lyst til at rive alle siderne ud og hænge dem op på væggene, så fine er billederne. Et must have for alle plante-elskere 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til børneværelset