Pilea's massepsykose og frisk jord

DIY gulvtæppe done!

image150-copyimage224-copyimage411-copyimage65-1-copyimage91-copyimage310-copyMine damer og herrer, yngre og ældre, lad mig præsentere resultatet af intet mindre end 375 dages arbejde, 200 timers klippehelvede og knudebinderi samt 1800 kr i produktionsomkostninger. Som alle andre hjernedøde projekter, jeg kaster mig hovedløst ud i, havde jeg naturligvis undervurderet antallet af timer, det tager at lave dette gulvtæppe. Ligesom jeg havde en forestilling om, at det ikke kunne tage mere end 3-4 timer at tapetsere en hel stue alene. Ha ha.

Jeg har flere gange undervejs været millimeter fra at kyle lortet ud af vinduet, eller futte det af nede i gården. Ild er så festligt.. Men samtidig har jeg følt mig tvunget til at fortsætte slavearbejde, nu hvor jeg havde præsenteret jer for projektet 😀 De sidste 30 timer er de værste, fordi man er så tæt på målet, og faktisk bare bruger tiden på at fylde ud mellem alle klyngerne.

Med det sagt tillader jeg mig lige at glorificere min rygrad. Jeg er skide stolt af, at jeg ikke gav op! Og tilfredsstillelsen er endnu bedre, end jeg havde turde håbe på 😀 Er der mon nogle af jer, der orker at kaste jer ud i det? 😛 I så fald finder i en guide lige HER.

10 kommentarer

 • Gitte Jensen

  Ihh hvor er det fint. Hvor stort er tæppet? Og har du en ide om hvor mange meter stof du har brugt? Overvejer at gå i gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er pisse flot. Men nej, jeg orker altså ikke. Har sådan undret mig over noget, dovner du den aldrig på sofaen? Det kan man da ikke rigtig gøre på den flotte lyserøde sag du ejer der, kan man? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, jeg føler, at du læser mine tanker lige med det spørgsmål. Jeg dovner den kun på sofaen, når Rock dude er her, og der skal jeg love for, at man får at mærke, hvor lille og ubrugelig sofaen egentligt er 😀 Ellers arbejder jeg altid i køkkenet, hvor jeg også nørder serier. Måske fordi jeg ved, at man ikke helt kan dølle på sofaen 😀 Min næste sofa skal være en 6-personers;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Tænkte det altså nok! Havde overvejet en sofa i samme størrelse når jeg flytter i ny lejlighed, fordi de er så fine – men jeg tror altså jeg kan lide at dovne den lidt for meget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fik sagaen en ende 🙂 Men hvor er det blevet flot! Og fedt at få et helhedsindtryk af din stue også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Wow hvor er du sej og hvpr ef det bare flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Nej har ikke tålmodigheden til det, men vil du lave et til mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold kæft det fedt!! lækre farver og hold nu op du sej!
  – sagde, sjovt nok, præcis til manden, her til aften, at så måtte jeg selv lave mig et tæppe nu vi ikke kunne finde et vi var enige om…. og du har da lige givet mig inspiration til det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilea's massepsykose og frisk jord