DIY gulvtæppe done!

TIP: Mal vægge og hylder i samme farve

untitled-1Fotokredit: Stylizimoblog

Hej rødder 😀 Jeg snublede lige over noget yndigt, som jeg var nødt til at vise jer. Har vi ikke næsten allesammen ejet disse IKEA hylder ovenfor? Enten i sort eller hvid? Men prøv lige at se, hvor sofistikerede de ser ud, når de males i samme farve som væggen, de hænger på. Tænker det er en let og smuk måde at udstille nogle af sine yndlings bøger og billeder på, uden det virker dominerende. Bare lige et beskedent aften-tip 😀

2 kommentarer

 • Vibeke

  Vi har været i fuld gang det sidste 1/2 år med at renoverer og male hytten her hjemme. Og jeg har faktisk benyttet mig af lige netop dette trick. Det er så bare en hvid væg med hvide fotohylder men det ser knald godt ud! (Hvis jeg selv skal sige det 😁) Og så kan man jo skifte billeder, dims og dut ud, når man bliver træt af det og samtidig skal der ikke bores huller. Ren win win 👍🏼
  Mange hilsner Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det ser jo vildt fedt ud! Tak for lækkert tip 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY gulvtæppe done!