TIP: Mal vægge og hylder i samme farve

Dusty rose & et nyt lækkert brand

Indeholder affiliatelinks

untitled-2Tapet – nedsat med 20% // 2. Hængepotte // 3. Pude – nedsat med 20% // 4. Plakat // 5. Palma lænestol // 6. Sengehimmel – nedsat med 30% // 7. Vægreol // 8. Sengetæppe – nedsat med 50% // 9. Bomuldstæppe // 10. Rullebord // 11. Glasvase

En af mine yndlingsfarver for tiden er lyserød – eller det har det egentligt været i et halvt års tid, hvilket forklarer min lyserøde sofa og tapet i samme kulør. Der er noget sexet vintage-glamour over den nuance, som er ret tiltrækkende. Desuden skal jeg lige huske at tippe jer om et nyt brand, Mimou, som Ellos netop er begyndt at forhandle. Deres puder, gulvtæpper og tapeter er vildt smukke og i lækkert kvalitet. Tapetet og puden ovenfor er fra Mimou.

1 kommentar

 • Vibeke

  Lækker farve! Sjovt som man i perioder bliver glad for nye farver. Men efter at ha boet med mange – faktisk rigtig mange – farver, så er jeg nu ret godt tilfreds med en neutral farveskala her hos os.
  Vi har efterhånden været gift i 31 år 😲 (Jeg blev gift som 18-årig 😉)Og har i den tid været igennem hele regnbuen. Fra lille over fersken til mørkegrøn og lyseblå og hvad der ellers er imellem 😂
  Så nu bliver farverne istedet tilsat i nips og pynt. Det er lidt nemmere
  Men jeg nyder at se andres hjem med smukke farver på væggene og jeg synes at du er super modig når du går all in 😃👍🏼
  Tirsdags hilsner
  Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Mal vægge og hylder i samme farve