Dusty rose & et nyt lækkert brand

New in: Fineste RAW stel fra ILVA

Indlægget er sponsoreret af ILVA

image1-copyimage2-copyimage12image41image52image21-copyimage51image11

Ihh, hvor har jeg glædet mig til at vise jer mit nye RAW stel fra ILVA. Måske i allerede ved, at Christiane schaumburg-müller har stået i spidsen for det rustikke design, der let kan kombineres med andre elementer. Bedst af alt må dog være priserne. Vi ved jo alle, hvor dyrt det kan være at anskaffe sig et nyt stel, men RAW stellet vil jeg kategorisere som budgetvenligt.

De fine whisky glas er dog ikke en del af stellet, men til gengæld bruger jeg dem stort set til al servering. Glassene fås i en pakke á 6 stk i ILVA‘s bolighuse og ikke på deres hjemmeside. Det samme er gældende for de støvede dækkeservietter, som egentligt sagtens kan bruges som viskestykker eller alm servietter. De er fra ILVA‘s Home Collection, som er et af deres ‘bugdet-brands’. Servietringene i messing var næsten et must, eftersom det matcher RAW-bestikket. I øvrigt burde jeg tilføje, at 16 dele kun koster 499 kr. Det må være det billigste, jeg har set messing bestik til.

Jeg fik mig også et par nye vandkarafler med korklåg til 149 kr. pr. stk. De er super dekorative og stilrene. Slutteligt vil jeg også lige tippe jer om de lækreste opbevaringskrukker fra RAW med mørkt korklåg. Jeg havde desværre ikke mere plads på bordet til at vise dem frem, men jeg fik lige mast en lille en ind på billederne med salt i. De fås i forskellige størrelser og koster fra 49 kr. Jeg har samlet alle produkterne til jer fra RAW-serien nedenfor, så i kan danne jer et overblik over sagerne 😀

untitled-1

Bestik // 2. Mørk skål // 3. Lys skål // 4. Lav krukke // 5. Høj krukke // 6. Mellem høj krukke // 7. Lille krukke // 8. Lyst fad // 9. Mørkt fad // 10. Mørkt fladt fad // 11. Lyst fladt fad // 12. Sort bestik // 13. Lys tallerken // 14. Mørkt krus // 15. Lyst krus // 16. Mørk tallerken

4 kommentarer

 • Sara

  Christiane Schaumburg-Müller er lige så meget keramiker, som Christian Bitz. Det vil sige, slet ikke. Ved at købe deres ting er du med til at udhule de kunsthåndværkeres levebrød, som de to kendis “designere” kopierer.
  Jeg elsker boligindretning, men ikke holdningsløst forbrug. Det er for overfladisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara, det kan jeg godt følge dig i 🙂
   Jeg køber dog aldrig noget pga navn eller brand, men fordi jeg føler mig tiltrukket af et specifikt design/udtryk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit det ser lækkert ud👌🏻 Du inviterer bare😝👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dusty rose & et nyt lækkert brand