New in: Fineste RAW stel fra ILVA

Skabet med uendelige muligheder

untitled-1Det populære IVAR skab fra IKEA, er næsten gået hen og blevet legendarisk, grundet de talrige muligheder for at sætte sit eget personlige præg på det. Det er ikke kun prisen, der er tiltalende ved IVAR, men også dets ubehandlede fyrretræs-overflader, som gør det let at male, bejdse og generelt bare forvandle. Forleden postede IKEA ovenstående billeder, hvor to IVAR skabe har fået en omgang bejdse (Grøn og sort blandet sammen) – hvorefter sorte greb er tilføjet. Super god idé!

Selv har jeg to stk hængende herhjemme. Et i soveværelset og et på Villums værelse. Jeg har dog planer om at anskaffe mig noget selvklæbende folie i sort, så jeg kan skære et Batman motiv, der skal skæres over på midten – en halvdel til hver låge. Tænker det kunne se lidt sejt ud. Naturligvis til Villums værelse 😀 Men indtil da vil jeg lige dele et par inspirationsbilleder.

untitled-2

1 kommentar

  • Sikke et lækkert møbel. Det gået min næse helt forbi at de havde det skab. 🙂
    Tak for det. Rigtig god dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Fineste RAW stel fra ILVA