20% rabatkode til Ellos' boligsortiment

Nyt fra yndlingen: Julie Pike

untitled-2

De af jer som følger med på Instagram (@mossroom.dk) ved, at jeg har et soft spot for fotografen Julie Pike. Jeg er ret draget af hendes evne til at skabe en stemning – udelukkende ved hjælp af ben og fødder, der kombineres med et strejf af vintage. Jeg har ventet utålmodigt siden november måned på at plakat nr. 1 ovenfor blev lanceret, så jeg kunne få fingrene i den. Og nu er den endelig tilgængelig hos Paper Collective sammen med hendes nye ‘Plants on pink‘. Overvej lige den smukke baggrundsfarve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til Ellos' boligsortiment