Smukke plantestandere fra WOUD

Flotte hængepatter eller potter..

Indeholder affiliatelinks

untitled-1

  1. Grå hængende potte // 2. Urtepotte med kugler // 3. Bloomingville potte // 4. Anne Black // 5. Hübsch potte // 6. Messing ampel // 7. Ditte Fischer // 8. Grow it // 9. Ferm Living plantekrukker // 10. Keramik potte hvid // 11. Keramik potte brun // 12. Judith macrame // 13. Orion macrame // 14. Design with light

Hej rødder! Det er rent faktisk lykkedes mig at være flittig de sidste to uger – rart at opdage, at det kan lade sig gøre.. Jeg har både fået tapetseret endevæggen i soveværelset, færdiggjort mit gulvtæppe, lavet Batman guirlande til V OG netshoppet de sidste ting til Villums værelse og det jeg ‘manglede’ til sovern’. Ja, hvad siger i så 😀 Netshopping er jo i sig selv en sport..

Lige nu går jeg og hænger lidt op, så det kan blive klar til at vist frem for jer. Det er muligvis noget af det mest irriterende ved mig selv. Jeg har så svært ved at vise noget ‘ufærdigt’ frem. Hvis i bare vidste, hvor få der har fået lov til at se mit køkken. Min egen mor må knap nok gå derud, haha.

Nå, men jeg kan afsløre, at noget af det jeg har købt ind er hængepotter. Jeg kan godt lide, at alting ikke kun bevæger sig fra gulvet og op, men at noget også bevæger sig fra loftet og ned. Det skaber en mere harmonisk indretning, synes jeg. Og så er det selvfølgelig også endnu en undskyldning for at hverve flere planter, obviously.

1 kommentar

  • helle andrés

    Hmm, jeg er kommet til at ødelægge en hængepatte-potte, jeg har fået af min datter – ævligt 🙁 Jeg kan imidlertid ikke se den her på sitet?) Hvad så? Jeg vil jo gerne erstatte den, som ligner et bryst – blot for at være præcis. Bh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke plantestandere fra WOUD