25% hos Moodings & Just Spotted

Beauty is a bitch!

untitled-1DON GIOVANNI BORDLAMPE: 13.800 kr. // SERGE MOUILLE LAMPE: 20.000 kr.
Photokredit: Alpha Smoot // Marie Claire Maison

Ovenfor ser i to af mine absolutte yndlingslamper. Begge produceres i forskellige modeller, hvoraf disse to ligger placeret i den ‘billigere’ ende af prisskalaen. Tænk, hvis man var rig. Tænk, hvis vi rent faktisk havde råd til at hverve os de ting, vi præsenteres for på Pinterest, i high end boligmagasiner og på stilfulde udstillinger. Ligeså opløftende den tanke kan være, ligeså deprimerende er den, når virkeligheden atter prikker hul på ballonen fyldt med drømme og forestillinger – og minder os om, at vi blot er helt almindelige dødelige.

Hvorfor skal skønhed også være sådan en dum kælling? Eller måske nærmere en irriterende narrefisse? ‘Se mig – Se mig, helt unik og skabt af de fineste materialer’. Med galoperende hjerter og udvidede pupiller får fingerspidserne frie tøjler på tastaturet for at lokalisere en pris, der endnu en gang resulterer i en ulykkelig forelskelse, som kan tilslutte sig listen over mislykkede kærlighedsforhold. Suk.

På trods af mit ambivalente forhold til skønhed, vil jeg ikke snyde jer for resten af det smukke værelse, hvor Don Giovanni bordlampen holder til. Tapetet fås hos Studio minishop og er fra Bien Fait. Faldt belejligt over det i går aftes, mens jeg sugede dagens sidste inspiration til mig.

morgane-sezalory-paris-home-11morgane-sezalory-paris-home-12morgane-sezalory-paris-home-9

1 kommentar

  • Godt indlæg 🙂
    Kan kun give dig ret.
    Men bordlampen er da også utrolig smuk, en smule eventyrlig 🙂

    Rigtig god dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% hos Moodings & Just Spotted