Beauty is a bitch!

Budget-tip: Mood Book Lamp

Indeholder affiliateinterior_studio_15-mappleinterior_studio_02-mappleinterior_studio_03-mapple-re-copyinterior_home_01_1interior_studio_06-mapplePhotokredit: Lumio

Det hører sig til sjældenhederne, at jeg køber mig en bog – med mindre det er en billedbog naturligvis, gerne med planter – så er jeg på! Men så fik jeg pludselig øje på den her smarte Mood Book Lamp, der som en smuk papirvifte folder sig ud og spreder et behageligt lys omkring sig, når bogen åbnes. Lampen er fri af ledninger, og skal faktisk bare lades op via et mini-usb. Man kan også selv justere, hvilken farve lys, man ønsker. Tænker at den vil se ret godt ud på mit reolsystem i soveværelset, nu hvor prisen kun er 319 kr. Den fås lige HER.

   

1 kommentar

  • Tak for tippet! Det er så fin og sjov en lampe, at jeg må klikke den hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty is a bitch!