IKEA NYT: PS 2017 KOLLEKTION

Lampenyheder + Ny rabatkode til Ellos

Indeholder affiliate

untitledlamp-2

  1. Astoria væglampe: Wauw, hvor er den lampe bare for fed! Min første tanke var, at den ville være genial i en entré, hvor en af skålene passende kunne bruges til at parkere sine nøgler – genstanden der altid synes at forsvinde 😀 Eller til badeværelset, hvor man kunne style armene med duftpinde, planter og parfumer?
  2. Copenhagen bordlampe: Min umiddelbare tanke var, at denne lampe ville se fantastisk ud op af en farverig billedvæg – eller som natlampe ovenpå en stak stablede bøger.
  3. Art Deco bordlampe: Den her lampe, forklædt som en servietholder, er lige mig! Det perfekte mix af moderne design og ‘vintage-glamour’. (Ved ikke om det overhovedet er en kategori – men i ved, hvad jeg mener). Jeg kan lige se den stå i min stue og mingle. Hvilken lampe kan i bedst lide? 🙂

Jeg er i øvrigt kommet i besiddelse af en ny rabatkode til Ellos, da den forrige udløb i går. Med koden: 355711 → får i 20% rabat på ALT i boligsektionen – også møbler og brands (Med undtagelse af Odd Molly Home) til og med d. 12. februar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA NYT: PS 2017 KOLLEKTION