3 insta-profiler med inspiration til børneværelset

Nyt fotokunst fra Photomood + Rabatkode

Indeholder reklame

image12image35image4image2Tadaaa! Jeg har glædet mig vildt meget til at vise jer mine 4 nye plakater fra Photomood, som er en moderne og alsidig plakatshop, der både ruger på betagende portrætter og fotokunst fra hele verden, grafiske linjer og typografi. Stilen er urban med skandinaviske træk, som både henvender sig til børn, unge og voksne såvel som børneværelser, kontorområder og den primære indretning.

Som i nok har opdaget, så har fotokunst en særlig plads i mit materielle hjerte – specielt kvinder, der er portrætteret i forskellige afskygninger, hvorfor jeg selvfølgelig brændte mig varm på ‘After Ceremony‘ og ‘Hmong01‘. Portrætter, der er taget af kvinder i deres naturlige omgivelser, har en tendens til at fascinere mig – grundet den autentiske stemning i dem. For udover de livlige og varme nuancer, så mærker jeg en styrke i de to kvinder, som jeg føler mig inspireret af.

Derudover fandt jeg noget magisk i de to øvrige plakater fra Photomood: ‘Soul‘ og ‘After work‘, som i mine øjne udstråler den efterhånden sjældne forbindelse mellem mennesket og naturen kombineret med en ro, jeg ikke selv kender til. Og netop disse energier vil jeg gerne have kanaliseret ud i mit hjem. Jeg har vidst nævnt her på bloggen, at mit hippie-gen vokser, desto ældre jeg bliver 😉 Nedenfor har jeg udplukket en lille brøkdel af Photomoods øvrige sortiment.

untitled-1Photomood tilbyder 20% rabat på alle plakater med koden: mossroom20 → I finder alle plakater lige HER.

I kan også følge med hos PhotomoodFACEBOOK og INSTAGRAM.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 insta-profiler med inspiration til børneværelset