TIP: Billigt bogstavsbanner

ILVA-fund: Det fineste kombi-møbel!

Indlægget er sponsoreret af ILVA

100001327213-511100001327213-512Denne Conga gulvlampe fra ILVA må være et af de fineste kombi-møbler, jeg længe har set! Hold op den er sød. Udover at være ideel til stuen, så tænker jeg også, at den ville udgøre en perfekt natlampe til børneværelset. Til de af jer der strikker, vil den lille bordskal være oplagt til at opbevare sit igangværende strikkeprojekt i – specielt hvis man placerer lampen ved siden af sofaen eller en lækker lænestol. Desuden læste jeg lige, at den i 2015 vandt 1. pladsen i ILVA‘s årlige Design awards. Ganske forståeligt. Conga gulvlampen er lige nu nedsat med 1050 kr. og fås lige HER.

Lige for tiden holder jeg mig grundigt opdateret på ILVA‘s sortiment, for det gik pludselig op for mig, hvor mange smukke ting, de har fået i løbet af det sidste års tid. Måske har i allerede læst de to tidligere indlæg med mine nyeste ILVA-køb? (HER og HER). Men udover de køb er jeg stadig lun på flere ting derfra. Specielt drømmer jeg om den overdådige Fluente sofa i rosa velour. Savle savle.. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at min nuværende lyserøde diva-sofa er HOT, men til gengæld utrolig lille og ganske ubrugelig, ha ha. Den er i øvrigt også så let, at den tipper, hvis man kommer til at sætte sig for tæt på kanten. Knap så fedt 😀 Nå, men nedenfor har jeg udplukket et par herligheder fra ILVA, som gerne måtte flytte ind hos mig.

untitled-21. Vitrine skab // 2. Spejl // 3. Loftslampe // 4. Velour sofa // 5. Finnmark tæpper // 6. Albi pude // 7. Opbevaringssæk // 8. Filt kurv // 9. Smoke glas // 10. Nova one

I kan tilmelde jer ILVA’s nyhedsbrev lige HER og holde jer opdateret.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Billigt bogstavsbanner