DIY: Batman banner

New in: Lucca sofabord

Indeholder affiliate

dsc_0987-copydsc_0994-copydsc_0984-copydsc_0993-copy

Med kæben hængende i gulvhøjde og øjne så store som luftballoner, er jeg simpelthen nødt til at præsentere det smukkeste Lucca sofabord fra Bloomingville for jer. Lige siden jeg bladrede i gennem deres nye katalog (HER), har jeg drømt om at parkere det i min stue. Jeg ELSKER det! Faktisk kan man sagtens anvende det som et supplerende sofabord eller et sidebord, da det ikke er særlig stort. Kan i lide det? 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Batman banner