3 DIY-ideer til børneværelset

Flyt ind i mit køkken, tak!

Indeholder reklamelinks

Hej rødder 😀 Beklager stilheden de sidste par dage, jeg har været optaget af at lege med perler, juble over en nyfødt baby (Villums nye lillesøster – som jeg desværre ikke kan tage kredit for), plejet mine daglige lure og set hele serien af: The People V. O.J. Simpson, haha. Som i kan høre: rimelige grunde til mit fravær.

Derudover går jeg og leger med tanken om et køkken. Jeg hader mit køkken, som jeg også har døbt: lorterummet. En af køkkenlågerne er røget af. Køleskabet virker knap nok og alt er så skide gammelt. Det eneste jeg for alvor kan lide herude er min opvaskemaskine, som jeg endnu ikke har præsteret at tilslutte + min radiatorskjuler og Pippa tapetet fra Retrovilla. I mens jeg får undersøgt mulighederne bruger jeg tiden på at sammensætte potentielt interiør herud til.

untitled-11. Gulvtæppe // 2. Loftslampe // 3. Armchair // 4. Kaffestativ // 5. Noir kande // 6. Noir krus // 7. Urtepotteskjuler // 8. Glas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 DIY-ideer til børneværelset