Flyt ind i mit køkken, tak!

Lidt mere børneværelse

Indeholder reklamelinks

untitled-21. Mammut ophæng // 2. Tellkiddo paper bag // 3. Store My Stuff // 4. Mammut puf // 5. Legetæppe // 6. Tv-kasse

Ja, så sidder jeg endnu engang med en kop kaffe kl. 3 om natten og blogger. Denne gang kan jeg dog bebrejde regnen for at vække mig, og ikke pege fingre af min ustabile døgnrytme. Jeg har opdaget, at jeg bliver vildt glad af at kigge på børneværelser – farverne, stemningen og kreativiteten udløser sådan en dejlig atmosfære. 🙂

Fotokredit: Lenalidman85, Wildones_nl, Baravickan, Milk Decoration, Studioelwa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyt ind i mit køkken, tak!