Lidt mere børneværelse

Den ringeste snave-sofa!

Indeholder reklamelinks

dsc_0181-copy-1God morgen roots 😀 Andre end mig, der skal bruge en ny sofa NU? Selvom den lyserøde diva er noget så sprød at se på, så ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at den er beregnet til mere end én person. In fact kan jeg ikke engang sidde på langs i den, fordi siderne er skrå – OG så scorer den også kun en snoldet 2’er på snave-barometeret, da der er gode chancer for at falde ud undervejs. Det hænder også, at man bare vælger at ligge sig på gulvet og snave i stedet for, så er man ligesom ude over faren for hjernerystelse i et styrt.

Én ting er dog stensikkert: Den skal være lyserød! Det er slet ikke til diskussion. Jeg er endnu ikke færdig med at rebellere, efter min x-kæreste flyttede ud – hvilket forklarer hvorfor jeg kontinuerligt benytter friheden til at pløkke min kvindelighed ud gennem automatvåben i lejligheden. Heldigvis er jeg ikke den eneste, der har travlt med at skilte med mit køn, for valgmulighederne er mange for tiden. Jeg har dog begrænset mine favoritter til de 5 nedenstående skønheder.

untitled-11. WOUD Nakki // 2. Divine Sofa // 3. Stella Rust // 4. Fluente // 5. Nordic Sofa

Sooo… Hvilken sofa kan i bedst lide? Personligt er jeg MEGET fristet til at bestille nr. 3: Stella Rust pga. den absurd sexede farvekombination mellem pink og orange. Desuden er mit plaid fra Nordic Tales nærmest designet til at matche den. 😀 Jeg er overbevist om, at den vil passe perfekt ind i mit regnbue-univers.

6 kommentarer

 • Jeg stemmer på nr. 3, men jeg kan også lide nr. 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Lomholt

  Nr. 3 er virkelig smækker!

  Jeg var i weekenden på besøg hos en veninde, der lige har fået nr. 5 hjem i sin stue (dog i en anden farve), og man sidder altså fantastisk i den. Jeg er som du ved HØJ(!), og det er nok den eneste sofa, hvor jeg virkelig sidder godt, når jeg sidder almindeligt imod ryglænet :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  3 eller 4! Tror faktisk de andre også kun scorer 2 på snave barometeret 😉 Farven på 3’eren er altså for lækker…. den vil jeg også have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er midt i en overtalelses-fase med min kæreste om nr. 4 -den er super skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  2,4 og 5 er jeg nok mest til af de fem. Jeg synes dog stadig der er en comfy-problematik. Jeg har lige nu en hhv. 2 og 3 pers. Meget comfortable og lækre sofaer, mit problem er at eneste afsætsplads til benene er bordet. Der er i forvejen også en stol så puf bliver bare for meget. Derfor længes jeg efter en sofa med chaiselong. Måske ikke det mest tendenserende indenfor indretningen lige nu, men bare virkelig rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det svært de er alle sammen super fede. Men giver dig ret, nr. 3 er så fin med den farvekombination.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere børneværelse