Pænt TV-møbel + Nærdødsoplevelse

Mirror gang, ILVA Trend + konkurrence

Indlægget er sponsoreret af ILVA

Man kan vel ikke undgå at mistænke en spejle-samler for at være en smørbelagt narcissist, men i mit tilfælde kan jeg forsikre jer om, at det ikke er tilfældet. Så stor en tilfredsstillelse høster jeg desværre ikke ved at glo på mig selv. Til gengæld er spejle et genialt instrument til at manipulere med et rums kvadratmeter.

Indenfor Feng Shui anbefales spejle i indretningen, da de skaber en illusion om uendelighed og reducerer den fængslende følelse af at være begrænset af væggene. Den mere overtroiske overbevisning lyder på, at spejle er en portal for godartede energier. Så kan i selv procentfordele, hvad i tror mest på 😀

dsc_0002-copydsc_0005-copyPersonligt har jeg spejle alle steder i mit hjem, højt som lavt, store som små. Min eneste præmis er, at de skal være unikke – kunstneriske om man vil, hvilket leder mig videre til de to nyeste medlemmer af min mirror-gang. Dette Drop Spejl fra ILVA har jeg næsten lige hængt op inde hos Villum, der dog udelukkende bruger det til at tjekke sig selv ud om morgenen, inden han skal i børnehave 😉 Det kan betvivles, hvorvidt han er gammel nok til at værdsætte de smukke former på det, men det er hans mor heldigvis 😀 Der findes to forskellige Drop spejle, som i kan se lige HER.

dsc_0008-copydsc_0009-copyMit grønne kontorområde har også fået sig et nyt lille Daly spejl med marmorfod. Er det ikke fiiiint? 😀 Jeg har det med at placere mine spejle ret strategisk, så de reflekterer planterne omkring sig. Synes det skaber noget ekstra liv i indretningen. Spejlet er en del af ILVA’s nye Trend Kollektion, der har til formål at omfavne aktuelle trends og stilretninger. Fire gange om året lanceres der en ny kollektion, som jeg især glæder mig til at følge. Hvis i har lyst, kan i med fordel også tilmelde jer ILVA’s nyhedsbrev, så i ikke misser fede rabatter og smækre nyheder.

100001678818-511-1-copySlutteligt har jeg en god nyhed til jer! For i kan nemlig vinde 1000 kr. til ILVA Trend 😀 Alt i skal gøre for at deltage er at indsætte links i kommentarfeltet til de produkter i ønsker jer mest derfra. I finder alle produkterne lige HER. Jeg trækker en tilfældig vinder på lørdag d. 11. marts.

60 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt TV-møbel + Nærdødsoplevelse