New in: Natbord fra Hübsch

Endelig blev du min!

Indlægget er sponsoreret af House Doctor

dsc_0045-copydsc_0037-copydsc_0030-copy

Det materielle kærlighedsbarometer er rødglødende i dagens anledning, eftersom mit største House Doctor ønske netop er indfriet. Denne underskønne Suede Puffe i camel har jeg drømt om i et års tid efterhånden. Sååå dejlig blød! I mine øjne kan man ikke få for mange puffer i sit hjem. Jeg kan godt lide, at de inviterer til afslapning og ro. Ro er måske ikke den første tanke, man får, når man ser mit hjem – men i ville blive overrasket over, hvor stor en ro jeg finder i mit farvekaos 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Natbord fra Hübsch