Endelig blev du min!

Tænk, at man som 27-årig er udtømt for håb

Jeg kan sgu godt blive lidt smådeprimeret over, at jeg i den unge alder af 27 år allerede føler mig udhulet for håb om ægte kærlighed. Måske der alligevel lever noget sandhed i, at man enten har held i spil eller kærlighed, for jeg har desværre altid været svimlende heldig i førstnævnte. Mit seneste ‘brud’ (læs her) udgør blot endnu en mislykket kærlighedsrelation til samlingen – men denne gang rammer virkeligheden mig hårdere end nogensinde før.

Som resultat af min (oftest meget uheldige) mande-historik, kan jeg mærke, hvordan mit syn på mænd generelt er i forandring. Sørgeligt nok opfatter jeg efterhånden den traditionelle, gennemsnitlige og almindelige mand som en manipulerende, egoistisk og bedragerisk skabning, der enten er gift, har en kæreste eller bare godt kan lide at fylde dig med løgn. Måske for sportens skyld? Mænd er jo så glade for sport..

Forleden befandt jeg mig på stam stedet: Under Masken med Kokkens kæreste, som nu også er blevet min veninde, hvor vi diskuterede den barske sandhed, som bl.a. Tinder og Happn har ageret leverandør til. Over en kop rom med solbærsaft (Man er vel lidt forkølet) konkluderede vi, at man enten er ‘Main Bitch’ eller ‘Side Bitch’, for man kan efterhånden næsten være sikker på, at du aldrig er den eneste, der er i spil. Selv efter man har afsluttet en handel, (læs: kommet i et forhold), er det ikke utænkeligt, at man fortsætter med at pleje sine heste i tilfælde af, at handlen skulle blive annulleret.

Den sidste uge har jeg kraftigt kunne mærke min (forhåbentligt midlertidige!) afsky for alle mænd. Når jeg er havnet i en øjenkontakt med forbipasserende hankøn, har mit lydløse blik præsteret at brøle: ‘Fuck the fuck off!’ De stakkels mænd, der har gjort sig flirtende tilnærmelser i byen, har jeg krediteret med øjeblikkelige afvisninger, da jeg udelukkende ser ordet: ‘løgner’ i panden på dem.

Suk! Jeg tager en hardcore afkørsel og anerkender, at jeg ganske enkelt hader mænd i øjeblikket.

   

4 kommentarer

 • Anja

  Rigtig træls for dig at det skal være sådan i så tidlig en alder, men det er aldrig for sent at møde en. Det sker jo som regel når man mindst venter det.
  Men i for hold til det med at bruge Tinder osv, var det ikke lige præcis det Kokken gjorde mod dig første. gang i datede hinanden? Jeg ved godt hvem Kokken er, og har ret ofte både set ham på Happn og Tinder, så måske din nye veninde også skal være lidt opmærksom på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh Julie, lad os starte en hadeklub sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Amen. Efter 3 år og en snart 1 årig sammen, faldte skeletterne langsomt ud af skabet bl.a tinder, møder med andre piger, sex rundt omkring, løgne på løgne og det sorteste bedrag.. Så mister man tilliden til mennesker og især mænd.. Dit indlæg fik det til at nive i hjertet.. Håber jeg en dag finder modet til at have tillid til en igen.. Godt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • P.

   Det gør mig godt nok ondt arme høre. Føj for den lede! Mange knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig blev du min!