Fineste tapetnyheder + Rabatkode til Ellos

Gav en fyr fingeren i går..

hc6002f38Mmmm mmh! Måske jeg lige bør understrege, at jeg ikke fister rundt med en hævnparat fuck-finger i håndtasken, som en loaded gun – Selvom det for tiden ville være ualmindeligt belejligt. Faktisk blev jeg i sidste uge tvunget i træningslejr hos Kokke-damen (Kokkens kæreste), som insinuerede at jeg var nuttet (?!?), når jeg knaldede fingeren af. En korrekt beskrivelse ville nok nærmere være, at hun eksploderede af latter – Ikke ligefrem den foretrukne respons..

Kunsten består tilsyneladende i at affyre fingeren med en tilstrækkelig mængde af overskud, der gerne skulle signalere, at du er urørlig – men samtidigt informere offeret om, at man ved gentagne provokationsforsøg havner i alvorlige problemer. Et statement af denne kaliber forudsætter et tæt samarbejde med henholdsvis kropssprog og mimik.

Hvad man ikke ønsker, er at ligne en sørgelig undskyldning for sig selv, som en krumrygget Quasimodo, der usikkert krøller hånden sammen med én undtaget strittende finger. Det er sgu ikke noget modtageren skider i bukserne af.. Derimod anbefales en ret ryg, afslappede skuldre og et hævet øjenbryn i følgeskab med en stenhård fuck-finger, der affyres med krudt direkte fra bicepsen. BOOOM!

Nå, men fuck-finger episoden fandt sted ved Lille Torv i Aarhus, da jeg med bragende rave musik i ørerne spadserede rundt og ledte efter en fødselsdagsgave til min lillesøster. Pludseligt spottede jeg en nydelig ung fyr, der bekymringsfrit kom cyklende igennem folkemængden. Da vores øjne mødtes, sænkede han farten og havde tilsyneladende intentioner om at hilse på mig, taget hans voksende smil og flirtende blikke i betragtning.

Desværre for ham, viste han sig søreme at udgøre et gammelt Tinder-match, som jeg febrilsk slettede igen efter en ganske kortvarig og top provokerende samtale. Manden fandt det på daværende tidspunkt passende at sende mig et vanvittigt diskriminerende ‘eventprogram’ for en eventuel date. For at være nøjagtig, så efterspurgte rotterøven en luder, der kom og udførte diverse fornøjeligheder og som øjeblikkeligt efter udførte arbejdsopgaver skred – naturligvis uden betaling. For kvinder måtte jo obviously være taknemmelige for hans eksistens!?!

Frem for at gengælde den idiotiske begejstring, tog jeg min fuck-finger-manual i brug og udførte et eksemplarisk affyret skud, der fik hans ellers så stolte fjæs til at falme. The pleasure is all mine, cunt!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste tapetnyheder + Rabatkode til Ellos