Fineste tapetnyheder + Rabatkode til Ellos

Nye spejle på blomsterengen

Indlægget er sponsoreret af House Doctor og Hübsch

dsc_0104-copydsc_0126-copydsc_0115-copydsc_0089-copyAffiliatelinks: Retrospejl fra House Doctor // Spejl med egetræshylde fra Hübsch

Som den spejl-fanatiker jeg nu engang er, kan det næppe overraske nogen, at jeg endnu engang har udvidet min samling 😀 Mit gamle staldspejl, som jeg fandt i genbrug for et par år siden, er netop blevet skiftet ud med det smukkeste retro spejl fra House Doctor. Jeg synes, det passer fremragende ind på blomsterengen. OG så fik jeg også anskaffet mig det fine lille spejl med egetræshylde fra Hübsch, som ret strategisk er placeret til at genspejle de rødlakerede negle. Som tidligere nævnt bruger jeg sjældent spejle til at glo på mig selv 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fineste tapetnyheder + Rabatkode til Ellos