V's nye peace-tegn + Fine børneplakater

Jeg har sgu købt en herrejakke

Indeholder affiliatelinks

dsc_0278-copydsc_0287-copyDe fleste af jer ved, at jeg har været underlagt en svær tid på det sidste. I mens jeg kortvarigt troede, at jeg skulle dø af hjertesmerter, præsterede jeg fuldkomment at negligere mig selv og mit udseende. Så den sidste uges tid har jeg prioriteret mig selv før noget som helst andet. Det er SÅ undervurderet, hvor meget shopping hjælper på humøret.

Jeg snublede blandt andet over denne psykopat-seje Statement jakke fra Things To Appreciate (Vildeste mærke ever!), som jeg bare måtte eje! En mindre detalje er, at det er en herrejakke – men er det ikke fuldstændig ligegyldigt?! Så længe den fås i small? 😀 Kald mig bare doven, men jeg gad sgu ikke at gå udenfor for at skyde nogle billeder af jakken in action. 😀 Nedenfor kan i se nogle af de øvrige ting, der også røg i kurven.

untitled-11. Rundt tæppe // 2. TTA Jacket // 3. Flowerbomb gavesæt // 4. Ray Ban Highstreet // 5. Marc Jacobs øreringe // 6. Maxikjole

Jeg har ledt i laaaaang tid efter et rundt tæppe ud til entreen, og endelig fandt jeg et, der også er lidt farve på. Min entre er 6-kantet og ret lille, så det har været svært at finde noget, der matchede derud til – i størrelsen altså. Alle ved, at jeg er ligeglad med om mønstrene/farverne matcher 😀

Derudover var jeg løbet tør for en af mine yndlings parfumer. Der findes nemlig 3 parfumer, som jeg trofast skifter i mellem – og formentligt ikke kommer til at afvige fra i nærmeste fremtid. Jeg er helt tosset med dem! Flowerbomb af Victor & Rolf, Emporio af Giorgio Armani og Noir fra Hunkemöller. Jeg tror, at Noir er den duft, jeg har modtaget allerflest komplimenter for nogensinde.

Sidst men ikke mindst har jeg tradition for at hverve mig en ny maxikjole hver sommer. Og i år faldt valget på den smukke creme-rosa kjole. Den er simpelthen så smuk!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V's nye peace-tegn + Fine børneplakater