Den årlige ønskeliste-krise!

Status på mit mandehad

image18Still hating.. Kunne det ikke være fremragende, hvis jeg blot efterlod de to ord i indlægget, haha. Måske jeg bare er overtræt, eftersom Villum netop har vækket mig tre gange i streg mellem kl. 1.00-2:30 for at tigge om rosiner?! For realz, dude?! Nå, men han indgår naturligvis ikke i mit had til mænd.

Jeg har dog formået at reducere mit had fra at omfavne alle mænd, til primært at berøre de, der allerede har en kæreste/kone. Så længe jeg husker, har jeg tilsyneladende båret på en forbandelse, der tiltrækker et overvæld af afsatte mænd? Det skal lige nævnes, at de selvfølgelig ikke skilter med, at de er optaget. Neeeej, det faktum holder de meget tæt til kroppen.

Forleden modtog jeg en besked på Messenger fra en gammel bekendt, som egentligt er venner med min x-kæreste, jeg var i et forhold med fra jeg var 16-20 år. Efter jeg gik fra x’en kom mig og vennen til at være sammen én enkelt gang. Nå, men han skrev følgende: “Hej Julie, hvordan har du det? Har du lyst til at drikke en øl på et tidspunkt?” Hvad han i virkeligheden mente var: “Hej Julie, jeg er ligeglad med, hvordan du har det – men har du mon lyst til at kneppe hjernen ud med mig inden længe?”

Jeg svarede: “Hej, eftersom du har en kæreste, som du har to børn med, så skal vi ikke ses.” Han skrev fluks tilbage: “Jeg mente det slet ikke på den måde.” Neeej.. Præcis som det også bare er en stor misforståelse, at Trump er blevet præsident. Wouldn’t that be a fucking miracle? Jeg svarede tilbage: “Jo, du gjorde.” Har ikke hørt fra ham siden..

   

4 kommentarer

 • Pernille

  Kæft et svin. Hvor er mænd dog dårlige løgnere. Er glad for dit svar iøvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Åhhhh. De perioder jeg har været single har jeg været formand for klubben: jeg tiltrækker mænd(?!) som er i forhold… fuck jeg var træt af dem(at jeg i et par år arbejdede som stripper, gjorde ikke mit mandehad mindre. Mandelogik er:stripper = luder.
  Nå, ville bare sige at du er en lækkerhaps, og ønske dig en fantastisk weekend hvad end den må bringe. Kram dig selv med tanken om HAN er derude, men der skal satme kysses nogle frøer for at finde ham 😉 Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Formand for klubben, haha! Eller det er jo egentligt tragikomisk. Sidst jeg var i byen sagde jeg til to mænd: ‘Smut hjem til din kæreste’, fordi jeg gik ud fra, at de var optaget. Det er jo sørgeligt, at man pr automatik formoder det. Tusind tak skal du have og i lige måde! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den årlige ønskeliste-krise!