Friske stænger, trommestikker og mandeplakater

Min nye RackBuddy + Rabatkode

Indlægget er sponsoreret

Godmorgen Rødder! 😀 Wauw, hvor har jeg savnet at være aktiv på bloggen! – og som lovet vender jeg så småt tilbage igen nu. Jeg vil selvfølgelig fortælle lidt nærmere om den sidste måneds bedrifter, når jeg lige er landet igen. Men i første omgang vil jeg gerne præsentere jer for min nye industrielle indretningsdetalje fra Rackbuddy.

Jeg har nemlig monteret et Joey Tøjstativ på 60 cm på mit hyldesystem i soveværelset. Eftersom jeg mere eller mindre har opbrugt al min vægplads i det rum, så må man tænke kreativt, når man falder over nye must-haves til boligen. Som en start har jeg anvendt min Rackbuddy til farverige tørklæder – men det er ikke utænkeligt, at der kommer til at hænge pæne jakker på den.

dsc_0381-copydsc_0384-copydsc_0389-copyRackBuddy’s vision er at agere leverandør til ‘den personlige garderobe’, hvor du har mulighed for at designe/vælge lige nøjagtigt det stativ, der matcher ind i dit hjem. Personligt er jeg vild med at have mine yndlingsklæder hængende fremme – først og fremmest fordi det er med til at skabe overblik over mit tøj. Men især også fordi det er en skam at gemme alle de fine farver og mønstre væk i et skab.

dsc_0391-copy5 øvrige forslag til brug af en RackBuddy:

  • Til gryder, pander og viskestykker i køkkenet. RackBuddy tilbyder nemlig også de fineste kroge i forskelligt finish til formålet. Dette var faktisk min oprindelige tanke, men som jeg den sidste månedstid har hvervet mig en del nyt til garderoben, manglede jeg desperat ophængsmuligheder i soveværelset.
  • Til håndklæder, føntørrer og glattejern på badeværelset. Dette er specielt en god idé, hvis man har begrænset med skabsplads.
  • Til planter og lyskæder. Hvis man gerne vil tilføje lidt dynamik i sit hjem, kan man med fordel placere hængeplanter på sin RackBuddy via disse kroge. Og/eller sno lyskæder rundt om stangen.
  • Til plaider i stuen. Hvis det er begrænset med gulvplads er det altid en god idé at udnytte væggene. Det kan f.eks. gøres ved at sløjfe gulvkurve med plaider og i stedet hænge dem op på væggen.
  • Til jakker, tasker og halstørklæder i entreen.

150726_rackbuddy_mb1488_65836f6b-ef72-4ab6-a864-9d7236aab40b1502_22_rackbuddy26241502_22_rackbuddy26371502_22_rackbuddy2627

Med koden: MOSSROOM10 får i 10% på jeres næste køb fra i dag: 11.-31. maj. Ydermere afholder RackBuddy månedlige konkurrencer, hvor man kan vinde pengene tilbage igen for sit køb. Alt hvad du skal gøre for at deltage er at uploade et billede på Instagram af din nye RackBuddy og tagge: @rackbuddy og #MyRackBuddy – Der trækkes en ny vinder hver måned i resten af 2017. I kan læse mere om konkurrencen lige HER.

1 kommentar

  • Rikke Amstrup

    Så fint! Hvor er lampen med den store blålige glaskuppel fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friske stænger, trommestikker og mandeplakater