Design vs. budget: Sidebord

VIND min nye pendel fra Nordlux!

dsc_042hhh6-copydsc_0437-copydsc_0456-copyGodaften kære læsere – og glædelig fredag! 😀 Mon i blomstrer ligeså meget som mit soveværelse, nu hvor vi så småt bevæger os ind i sommerperioden? Jeg kan næppe forestille mig andet – den slags går direkte i smilehullerne. Nåå, men udover de mange spirende grønskollinger, kan i så få øje på noget nyt? Måske overskriften allerede har fundet Holger for jer? 😉

I forbindelse med at Nordlux i øjeblikket fejrer 40-års jubilæum, har jeg været så heldig at modtage den luftige ‘Aver 40’ pendel – Som én af jer også kan vinde. Yaaay! I ved jo efterhånden godt, at jeg har en forkærlighed for ‘bombastiske – men lette’ designs. Jeg kan generelt godt lide, når lamper er dynamiske uden at være alt for dominerende. Og her udgør ‘Aver 40’ pendlen jo et perfekt match til mit farverige junglerum. 😀 Jeg har selvfølgelig monteret en glødepære i den, så der kan skabes en ægte hule-stemning derinde om aftenen.

Hos Nordlux er ordsproget: ‘Design For The People’. Måske tænker i: “Ja, hvem skulle det ellers være til?” Men jeg kan godt lide budskabet om ‘at designe til folket’. Nordlux stræber nemlig efter at kombinere kvalitet, stil og design – som også er til at betale! Jeg ser et alsidigt og stilsikkert udvalg af inden- og udendørs lamper, der alle har det til fælles, at de kan indgå i utallige af indretningsstile. F.eks. synes jeg både at ‘Aver 40′ pendlen er en oplagt ledsager til den udødelige plantetrend, men også til et lyst og minimalistisk hjem, hvor der kan leges med kontrasterne.

Nedenfor har jeg udplukket to andre favorit-pendler fra Nordlux, som jeg også nemt kan forestille mig i mange slags indretninger. Den første lampe hedder ‘Strap’ og fås i flere størrelser og metaller. (Også i messing!). Den anden pendel hedder ‘Dee’ – og dens organiske look slog benene fuldstændig væk under mig. Wauw.

getimage-ashxgetimag5e-ashxgetimage2-ashxgetimagehjh-ashxI kan se alle lamper fra Nordlux HER / Samt følge med via Facebook HER.

getimhhage-ashxgetimage-ashxSlutteligt har jeg i samarbejde med Nordlux fået lov til at udlodde denne fine AVER 40′ Pendel. Alt i skal gøre for at deltage er at skrive i kommentarfeltet, hvor lampen skulle hænge i jeres hjem. Jeg trækker en heldig kartoffel på tirsdag d. 6. juni. Held og lykke allesammen og tak fordi i kiggede forbi! 🙂

   

52 kommentarer

 • AMALIE

  den skulle hænge over mit skrivebord og give lys til mit lille soveværelse. den ville passe rigtig godt ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine S

  Den skull klart hænge over spisebordet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bak

  Gud den er flot! Det er lige sådan en jeg har været på udkig efter til mit soveværelse. Den er enkle men alligevel er den ikke kedelig👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  I mit soveværelse! Har pt. ingen da jeg ikke lige har haft tid til at kigge ordentligt, og jeg er typen der ikke går på kompromis, så hellere undvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den skulle hænge over hjørne af stuen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Henriksen

  Wauw! ‘AVER 40′ Pendlen er mega lækker med sit enkle og luftige design ✨😍✨ og hvis jeg er så heldig at vinde, så skal den pynte i mit soveværelse! Jeg kan godt lide din idé med at anvende en glødepære, så man rigtig får skabt en hyggelig stemning! ❤️👌
  Krydser fingre! 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den sku hænge i mit soveværelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla H.

  Den skal helt sikkert hænge over spisebordet i min og min venindes kommende lejlighed 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den skal hænge over mit spisebord, hvor der lige nu ikke er nogen lampe…👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har ledt efter en lampe til soveværelset i evigheder, så uden tvivl der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline A

  Lampen vil være perfekt over vores spisebord. Er netop flyttet i ny lejlighed, så jeg har desperat brug for at forvandle lejligheden til et hyggeligt hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi skal flytte lige om lidt og får brug for flere lamper! Denne ville være et lækkert bud!! Jeg tror måske den skulle hænge i entre/fordelingsgang så kan man se dens skønhed frs alle rum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lund

  Uuuh, den ville hænge så flot i min lange entre gang hvor den kan ses fra alle leder og kanter af min lejlighed! Flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den skal hænge over spisebordet 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel Munk

  Denne skønhed, skulle hænge i min stue. Her skal den med sit fyldige men lette desig bidrage til mindeværdige samtaler og hyggelige stunder. Og når jeg har brug for at koble af ville jeg lægge mig på gulvet og tælle de månge lysstråler der bliver kastet ud i rummet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Vi er lige flyttet fra lejlighed til hus og mangler mange lamper, specielt over vores spisebord, hvor denne fine lampe vil passe perfekt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  I min fuldkommen nyrenoverede entre. Jeg har ikke kunne bestemme mig for en lampe (og nu er der gået tre måneder siden det blev færdigt). Men denne ville helt sikkert være et godt bud, der passer ind i stilen👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Over spisebordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Arensbach

  Over mit spisebord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Den er vildt flot! Og ville være super flot i den trappeopgang til vores 1.sal, som min mand skal til at bygge færdig. Så dér skulle den hænge, hvis jeg er den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er den flot!
  Den skal uden tvivl hænge over mit spisebord. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Ih, den er så flot! Og den ville være perfekt over mit spisebord, hvor der læææænge har manglet en lampe (sådan ca. siden jeg flyttede ind for 3 år siden). Spisebordet står ved det største vindue i lejligheden og jeg elsker udsigten, så jeg er vild med at denne lampe stadig er “let” og ikke blokerer for hele udsigten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den skal hænge i min stue – den passer lige ind 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Den smukke lampe skal hænge i vores lyse entré i vores smukke, nybyggede hus👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Den smukke lampe skal hænge i vores lyse entré i vsmukke, nybyggede hus👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, mangler en ordentlig lampe i stuen. Den ville være så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Den skulle hængebro soveværelset😍❤️🍀🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lytje

  Mega fed lampe, som vil passe såååå perfekt over mit spisebord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lind

  Den skulle hænge over spisebordet. Jeg har så lavt til loftet, så en luftig lampe ville være fin der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved lige hvor den lampe skal hænge: over spisebordet i stuen. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed med min kæreste, og vi har pt ikke noget lys inde i stuen, fordi jeg ikke kan finde en lampe til vores budget som er pæn og passer ind – men denne lampe er simpelthen så fin, og matcher med vores sorte spisebordsstole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg ville hænge den over vores spisebord:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg tror jeg ville hænge den i soveværelset, som du også har gjort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Sikke en fiiiin lampe. Den ville hænge smukt over vores spisebord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den skulle hænge over vores køkken-ø. God Pinse.
  KH Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Tænker den ville pynte i hjørnet over min sofa! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den skulle hænge over spisebordet – der trænger vi til udskiftningen og gerne med en lampe, som ikke bliver støvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Den skulle hænge i vores soveværelse, da vi mangler en pæn lampe derinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den skal op i vores kontor, som skal have den helt store tur og blive fedt i stedet for kun at være praktisk. Lampen vil passe perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-lie

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg hænge den op i min stue ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Den er så smuk, den skulle erstatte en oldgammel lampe jeg har over spisebordet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Den skal op i stukrosettten i stuen. Den er så klassisk at den godt kan gå sammen med stuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Den skal hænge over mit spisebord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej, Den vil passe så fint over mit planke spisebord🙏🏻🙏🏻🙏🏻😃😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hvis jeg vinder, skal den hænge over det lektie-/hygge-/morgenkaffe-/drinksbord, som jeg er ved at etablere som en ret central del af vores køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind-Hansen

  Åh, den er SÅ FLOT! Den skal hænge over mit spisebord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Den skulle nok hænge i min gang så det ville være noget af det første man så og lige nu hænger der kun sådan en lille snoldet en, eller også skulle den hænge over spisebordet 🙂😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Sau Hansen

  Den skal hænge i mit nye hjem – nærmere i stuen – som jeg flytter ind i her på tirsdag, når jeg på det tidspunkt endelig har fået sommerferie! ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den skal hænge i min nye stue. Har købt hus i april og mangler i den grad nogle fede lamper 🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den smukke lampe skulle hænge over vores spisebord i vores nye hus. Dejligt med er blog indlæg fra dig, du er savnet. :-). God pinse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Lampen skulle hænge i vores gang/entré 🙂 Vi er flyttet ind for et år siden, men er stadig ikke nået til gangen. Suk. Lækre produkter i øvrigt 🙂

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det er en meget smuk lampe, som vil passe smukt henover mit makeup bord:-)
  Nordlux laver virkeligt flotte lamper, god smag.
  Og waou et flot soveværelse du har og virkeligt mange dejlige planter, det er godt for luften. Flot styr du har på det hele, virkeligt imponerende:-)
  God pinse til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vintet

  Hvis jeg er heldig, skal den flotte lampe hænge over mit spisebord.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Design vs. budget: Sidebord