Vinder af Nordlux-konkurrencen

Dutchbone: Brand to explore!

untitled-21. Orange loungestol // 2. Grøn bordlampe // 3. Spejl // 4. Messing gulvlampe // 5. Skab // 6. Sort væglampe // 7. Skænk

Godmorgen rødder 😀 Ihh, hvor har jeg glædet mig til at stå op i dag! Jeg har nemlig endelig fået mig en ny skænk til stuen samt en vanvittig fed væglampe, som jeg skal have monteret, efter jeg har skrevet dette indlæg. Så kig endelig forbi bloggen senere i dag, hvor jeg viser det hele frem for jer.

Men inden jeg får den fornøjelse, vil jeg lige præsentere jer for et hollandsk brand, som har gjort sig ekstra bemærket i mine øjne. Brandet hedder Dutchbone og forhandles hos Unoliving. Jeg er ret betaget af deres evne til at kombinere de moderne retrotendenser med industrielle designtraditioner. Måske jeg også ser et strejf af ‘House Doctor’ i Dutchbones designs, hvilket jo næppe er en dårlig ting – eftersom jeg er yderst glad for det brand! Hvis i har lyst kan i se nærmere på Dutchbones produkter lige HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vinder af Nordlux-konkurrencen