Dutchbone: Brand to explore!

Fineste lyserøde WC!

apartamento-lille331742-copyApartamento.33 | Studio Boscardin.Corsi. 2015.Foto: Casaedecor

To sekunder.. Jeg skal lige ned på gulvet en gang og samle kæben op igen! Er vild med det her lille feminine badeværelse – og ikke mindst de ideer, det sætter i gang. Det er sjældent, at jeg bliver så betaget af noget ‘ganske simpelt’ 😀 Dog får jeg lyst til at tilføje noget hvidt marmor – måske i stedet for bukken i træ? Uanset var jeg nødt til at dele det med jer.

Jeg har fundet et par ting i samme stil til jer nedenfor. (Som jeg selv savler over!) Det skal lige nævnes, at jeg stædigt ledte efter el-pæren med guldtop i en TIME! Haha. To gange underkastede jeg mig en rygepause og en halv plade marcipan-rittersport, fordi jeg bliver så eksplosiv, når mine detektiv-skills fejler. Så i har bare at værdsætte, at jeg har sat den ind, haha! 😀

untitled-3lyseroed1. Guld pære // 2. Cracked plakat // 3. Triangle mirror // 4. Gubi coat rack // 5. Badehåndklæder

1 kommentar

  • Marie

    Prøv at se hos zangra.com, de har SÅ mange pærer i den stil :).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dutchbone: Brand to explore!