Fineste lyserøde WC!

Min nye egetræsskænk fra Hübsch!

fordsc_0671-copydsc_0669-hejcopydsc_0714rigtig-copyÅha, hvis bare i vidste, hvor mange timer jeg har brugt på at lede efter en skænk ind til stuen. Lige siden jeg satte blomstertapetet op derinde, har jeg eftersøgt en. I næsten 1 år! Er jeg den eneste, der synes, det er vanvittigt svært at finde et TV-møbel, som ikke forvandler sig til en kønsløs betonklods? Bevares, men en skænk behøver jo ikke at æde resten af rummet 😀 Specielt ikke, hvis man har en lille stue med skråvægge og mørke kroge.

Skråvægge og mørke kroge hælder i øvrigt ikke til en boligbloggers fordel, skal jeg lige understrege! Men på trods af at min stue er svær at fotografere, så må jeg indrømme, at de skæve linjer bl.a. var årsagen til, at jeg forelskede mig i lejligheden for 3 år siden. Jeg kom fra et rækkehus med utroligt højt til loftet – og foruden skråvægge. På trods af at jeg tilmed havde et lille stykke have, så følte jeg mig aldrig ‘hjemme’ der.

Jeg trives tilsyneladende bedst, når jeg føler mig en smule pakket ind – som en slags ‘hule’, hvor man føler sig tryg og omfavnet. Det burde egentligt også forklare, hvorfor jeg bor så ’sprælsk’. Indretnings-psykologi er ret interessant 😉

Anyways.. Efter 1 år lykkedes det mig endelig at finde den helt rigtige skænk i egetræ fra Hübsch. Halleluja! Den måler 160 cm i længden x 74 cm i højden – og er officielt den smukkeste, jeg nogensinde har ejet! Indretningsmæssigt har jeg været lidt i tvivl, om jeg skal finde et rundt spejl, der kan hænge over skænken – eller om jeg skal hænge mit TV op? Det har været parkeret i mit kælderrum i halvandet år, haha!

Det må jeg lige spekulere lidt over.. Hvis i har lyst til at se flere møbler fra Hübsch, så har Villum næsten lige fået sig et nyt natbord derfra. I kan se billeder lige HER. 🙂

   

1 kommentar

  • Sidsel

    Jep, den er godt nok effin flot!!
    Jeg må ind og se lidt på deres ting..det kunne godt ligne at et par stykker skulle på ønskelisten! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fineste lyserøde WC!