9 sandheder om mig og mit hjem

IKEA: August news!

ph144945ph145092ph144743ph145112ph144741ph145122Seeee lige, hvad der landede i min indbakke her til morgen 😀 Det er altid så spændende, at se hvilke nyheder IKEA disker op med – og det ser da ud til, at vi kan glæde os til august! Er stolene ikke bare fine? Jeg er spændt på at se priserne på dem, fordi de umiddelbart ligner HAY stole, synes i ikke? 😉

3 kommentarer

 • eva

  jeg glæder mig mest til læder stropperne. De skal lige ha en omgang sort læderfedt og vupti så har mine 12 skabe nyt look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Nøj hvor fint! Ved du hvad kollektionen hedder og var det et nyhedsbrev du fik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Nå nu skrev jeg til IKEA og stolene vil koste 495 kr. HAY look a like stol til under 500 – what’s not to like? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sandheder om mig og mit hjem