De eneste rengøringsmidler, du behøver!

Min nye luksusseng fra Dunlopillo + Konkurrence!

dunlopillo_balance_boxdunlopillo_balance_boxdunlopillo_balance_boxdunlopillo_balance_boxPå trods af at jeg er udrustet med familiens tungeste sovehjerte – og faktisk spenderer halvdelen af døgnets timer i drømmeland, så har jeg aldrig haft fornøjelsen af en ordentlig seng. Ironisk, eftersom mit mest stabile karaktertræk er mit behov for søvn, haha.

Da jeg var barn byggede min gamle stedfar en seng til mig, som passede ind i et indhak på mit mikroskopiske værelse. Ideen var naturligvis at udnytte hver eneste km2, så der også var plads til andre nødvendigheder. Jeg husker den seng som frygtelig smal, kort og hård! I kender garanteret godt de tynde skummadrasser, som kan skæres ud i specifikke mål, ikke? Sådan en sov jeg på i årevis. I virkeligheden kunne jeg ligeså godt have rullet et liggeunderlagen ud på træbunden og sovet på det. 😀

Efterfølgende blev man opgraderet til det sofistikerede teenage-møbel: En sovesofa! 😀 Kanon praktisk – og kanon elendig søvn, haha. Min var betrukket med et ‘flyverdragts-lignende’ materiale, der larmede hver eneste gang, man bevægede sig en millimeter.

De sidste par år har jeg sovet på en gulvmadras (dermed uden ben – og desværre også uden topmadras). Som i nok kan fornemme, så er min sengehistorik ikke den mest imponerende af slagsen 😀 Men i tirsdags blev mit lille hjem beriget med en splinter ny luksusseng fra Dunlopillo. Leveret og monteret af to yderst flinke mænd, der endda var så elskværdige at bære min gamle madras ned fra 3. sal. 😀 Tør slet ikke at tænke på, hvor længe det ville have taget mig på egen hånd.

dunlopillo_balance_boxMin nye Dunlopillo seng er en Balance Box i målene: 140 x 200 x 60 cm (inkl. topmadras og egetræsben), hvilket lige nøjagtigt tilføjer 30 cm til min vante liggehøjde. Jubiii! Jeg har længe drømt om en høj ‘prinsesseseng’ med sengekappe og velourpuder, så min umiddelbare tanke er, at vi nok skal komme godt ud af det med hinanden 😀 Jeg er dog spændt på at teste om liggehøjden har nogen indflydelse på søvnen – eller om det mon bliver lettere at stå op om morgenen?

Dunlopillo Balance Box er udstyret med hele 7 forskellige komfortzoner, så madrassen altid tilpasser sig efter din krop – og dermed sikrer støtte de rigtige steder. Min seng er bestilt i ‘medium’ fast, og selv hvis jeg skulle komme i tvivl om valget, så bytter Dunlopillo gerne madrassen ud til en hårdere mod et gebyr. Det er jo fagre nye verden for mig at gå på eventyr i den slags luksus.

Eftersom sengen kun lige er kommet ind ad døren, vil jeg vende tilbage igen om et par uger, når jeg har haft tid til at teste den ordentligt 🙂 Men derfor skal i ikke snydes for et par glimt af den lækre topmadras!

dunlopillo_balance_boxdunlopillo_balance_boxdunlopillo_balance_box Stay tuned..

dunlopillo_balance_boxSlutteligt udlodder jeg i samarbejde med Donlopillo: ‘2 x lækre Dunlopillo puder’ til en heldig læser. For at deltage skal i blot følge Dunlopillo på Facebook og kommentere i opslaget på bloggens Facebookside. Jeg trækker en vinder d. 21. juli – Held og lykke, og tak fordi i kiggede forbi 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De eneste rengøringsmidler, du behøver!