Min nye luksusseng fra Dunlopillo + Konkurrence!

Skønne streger af Mette Handberg

untitled-1Hej rødder! 🙂 Jeg ville lige tippe jer om disse herlige kvinder, som netop er landet hos Just Spotted! (HER). Er de ikke charmerende? Personligt er jeg vild den øverste plakat til venstre – Det der uimponerede blik er ret sjovt, haha. Jeg tænkte, at det nok ville have interesse for mange af jer, eftersom de 4 nedenstående plakater, har været blandt de mest populære det sidste halve år. 🙂

dadoapdoapdopaopda1. BOBETTE // 2. L’HOMME BLEU // 3. MERGE // 4. MATISSE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye luksusseng fra Dunlopillo + Konkurrence!