Skønne streger af Mette Handberg

Reflections Copenhagen i min yndlingsshop!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

rbhl_opheliapinkrbhl_reflections_23AV AV AV! Så raffinerede skønheder er jo lige til at få morgenkaffen galt i halsen af! Jeg kan næppe være den eneste, der lider af åndenød over det lille sidebord? Skulle aldrig bede om noget igen, hvis det blev parkeret i min stue! 😀 (Det er naturligvis bare en talemåde – intet hold i det løfte, haha).

skaermbillede-2017-06-30-kl-07-41-40Reflections Copenhagen består af håndlavede kunstneriske designs i glas og krystaller, som skal tilføje helt nye dimensioner i indretningen. De talentfulde damer bag brandet er: Julie Hugau og boligstylisten Andrea Larsson (til højre), som i muligvis kan genkende fra diverse boligprogrammer? Jeg husker hendes stil som sprælsk og modig, da hun aldrig tøvede med at kombinere mønstre og farver. Hun var super inspirerende 🙂

Her til morgen fik jeg mig en glædelig overraske, da Reflections Copenhagen er havnet i sortimentet hos Moodings, som er en af mine yndlings webshops. Jeg har samlet et lille udpluk til jer nedenfor. 🙂

rbhl_image_madison_01-jpg2016-03-26-184440-1rbhl_img_5206-jpgrbhl_img_6482-jpgrbhl_img_6581-jpgrbhl_image_orlando_01-jpg

I finder alle produkter fra Reflections Copenhagen lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne streger af Mette Handberg