3 serier du bør tjekke ud!

En diagnose, nye boligfavoritter + rabatkode


INDEHOLDER REKLAMELINKS

Heej mine kære rødder! Der skal lyde en kæmpe undskyldning fra min side, fordi jeg endnu en gang har udøvet et såkaldt ‘forsvindingsnummer’. Sandheden er den, at jeg i årevis har været udfordret af intense humørsvingninger, som ind i mellem bliver så uoverskuelige, at jeg ikke formår at vedligeholde de ting, jeg ellers elsker at bruge tid på.

Så for 3 uger siden fik jeg nok af mit sind, og blev indlagt på hospitalet – hvor jeg langt om længe fik stillet diagnosen: Bipolar. BOM! Selvom det er en omfattende sygdom, så er jeg hverken flov eller frustreret over udmeldingen. Jeg er tværtimod lettet og utrolig taknemmelig for, at der heldigvis findes en masse hjælp og muligheder, så man rent faktisk kan leve et helt almindeligt og stabilt liv.

Der går en uges tid endnu, før jeg vender tilbage til min lejlighed, hvor jeg igen kan fotografere, indrette og nusse med forskellige projekter. F.eks. har jeg bestilt to af de nedenstående bolignyheder fra Ellos, som jeg slet ikke kan vente med at finde plads til derhjemme.

bLINK: ELLA SPEJL


bLINK: DAISY SPEJL MED KNAGERÆKKE


blaelaeLINK: EDVINA TAPET


Til og med d. 14. august får i 20% rabat på ALT fra Ellos Home – Inkl. møbler. I skal blot bruge koden: 365712 🙂 Kan i have en fantastisk weekend!

7 kommentarer

 • Maria

  Kære Julie, der er lys for enden af tunnelen. Giv det tid og mærk efter, hvad der hjælper dig. Mange lever rigtig godt med denne diagnose. Tak fordi du bryder tavsheden om psykisk sårbarhed. Mange kærlige tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Julie. Først og fremmest er det super sejt at du står frem, det må ikke være et tabu. Og så en anden ting, hold nu op hvor har din aktivitet på bloggen være MEGA savnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor har jeg dog tænkt meget på dig, følger dig jo troligt og har før læst om dit sind og hvor svært det nogle gange Er, så har været bekymret for dig eftersom det er lang tid siden der har været noget fra dig. Hvor er det godt at du har fået en diagnose…ved godt det kan være hårdt og få smidt i hovedet, men nu er der hjælp og få og du får også større forståelse for hvad der sker med dig. Har selv borderline og et par andre personlighedsforstyrrelser, så ved hvordan livet nogle gange kan være en udfordring, så flot at du lod dig indlægge. Pas på dig selv og kæmpe knus fra Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hvor skønt du bare fortæller! Det er jeg altså helt vild med 😊 Tillykke med din afklaring. Lyder som om det kommer til at hjælpe dig. I forhold til bloggen, så gør du jo bare ligesom det passer dig og hvornår det passer dig. Tror de fleste – som mig – ‘bare’ abonnerer gennem en eller anden tjeneste og blot følger med, når der er noget. I hvert fald ingen fare for, at jeg forsvinder – eller kræver forklaringer på fravær bare fordi du tager en pause i ny og næ. Synes din indretningsstil (og du) er så inspirerende, så det er dejligt bare at kunne følge med lidt. Du er 95% skyld i tapetdrømmene herhjemme 😉 Nu skal jeg bare finde det rigtige. God dag til dig! ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh kæreste Julie, jeg har nøjagtig samme diagnose og finder stor trøst i at du vælger at kunne se det fra den lyse side.
  Tingene er ikke altid nemme, med et til tider skrøbeligt sind og det er super flot at du har ladet dig indlægge og tør melde det så flot ud her.
  Der følger en masse tabuer med at være psykisk syg og de nedbrydes kun ved at sige tingene højt.
  Så bare lige en kæmpe krammer fra en som har stor respekt for at du er så mega modig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Tak fordi du deler din diagnose og godt gaet med at finde ud hvad der ikke foltes rigtigt for dig-det tager mod og vilje! Held og lykke med det fremover, sikker pa du gar en positiv tid imode🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 serier du bør tjekke ud!