En diagnose, nye boligfavoritter + rabatkode

Håndlavede fletkurve – på budget


INDEHOLDER REKLAMELINKS

bHej rødder, sikke en lettelse at jeg endelig kan fortælle jer om, hvad der har foregået de sidste 4 ugers tid. (I kan læse indlægget fra i går HER). Hvis det har interesse, vil jeg gerne uddybe nærmere, når jeg kommer hjem igen i næste uge. Det er altid lettere at tale om svære emner, når man har fået situationen lidt på afstand.

Men for nu vil jeg nøjes med at tippe jer om disse nye håndlavede fletkurve fra Ellos. Er de ikke smukke? Jeg har altid ærgret mig over, at de skal være så pokkers dyre, men jeg er godt nok positivt overrasket over priserne på de nedenstående kurve. Jeg har smidt en lille rabatkode til jer sidst i indlægget – så er det jo altid noget sjovere at shoppe. 😀

untitled-1I finder alle kurvene lige HER. Husk at til og med d. 14. august får i 20% rabat på alle Ellos Home produkter/møbler med koden: 365712 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En diagnose, nye boligfavoritter + rabatkode